Trekhaken

Waarom een Bosal trekhaakspecialist?  
trekhaak1Elektrische systemen in auto’s worden steeds ingewikkelder. Daardoor is het monteren van een trekhaak geen eenvoudige klus meer. Het monteren en aansluiten van de elektrische kabelset is een specialisatie geworden. Bij Holtslag Gorredijk zijn we specialisten in het monteren van Bosal trekhaken. Hierdoor bent u zeker dat uw verlichting juist en veilig werkt. Niet alleen van uw auto maar ook van uw caravan of aanhangwagen.

Niet alleen worden trekhaken door bedrijven gebruikt. Ook in de vrije tijd wordt steeds meer gebruik gemaakt van de trekhaak. Bosal speelt in op deze vraag en heeft een uitgebreide voorraad trekhaken. Of het nu gaat om het vervoer van een paardentrailer, een caravan, een boottrailer, fietsen of een zware aanhanger: Bosal heeft er een geschikte trekhaak voor.

Vaste trekhaaksystemen  

Gelaste trekhaken
Bij 'gelaste' trekhaken is de kogelstang vast aan het systeem gelast. De trekhaak is zo ontworpen dat deze perfect onder de auto past en met gemak de zwaarste taak uitvoert. De hoogwaardige kwaliteit en de afwerking met poedercoating garanderen een probleemloos gebruik over de hele levensduur van de auto.

Standaard 'bold-on'
De trekhaak is een geheel met de auto en de kogelstang kan eventueel met speciaal gereedschap verwijderd worden. Dit type trekhaak is zeer geschikt voor intensief gebruik.

Flenssystemen
Deze trekhaaksystemen zijn erg geschikt voor ‘zware' werkzaamheden. In de meeste gevallen worden de flenssystemen toegepast voor bedrijfsmatige en off-road voertuigen. De uitvoering is naar keuze met een twee-gats of vier-gats montage, waarbij in het laatste geval de hoogte van de kogel aangepast kan worden aan het type auto.

Afneembare trekhaaksystementrekhaak2
Autofabrikanten investeren continu in de vormgeving van hun automodellen. Een vaste trekhaak verstoort vaak het ontwerp van de auto. Bosal's afneembare trekhaken kunnen eenvoudig verwijderd worden waardoor de originele vormgeving van de auto intact blijft.

De veranderingen van automodellen en specificaties volgen elkaar in hoog tempo op. Sterkere motoren, vernieuwde remsystemen en het vaker gebruiken van fietsendragers zorgen ervoor dat de trekhaak zwaarder wordt belast. Bosal heeft de hele lijn afneembare trekhaken op de nieuwe eisen doorgelicht en waar dat nodig was verbeterd.

Ecofit  
De Ecofit is een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van afneembare kogels. Deze uitvoering combineert betrouwbaarheid, gemakkelijke montage en demontage, tegen een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Ecofit is de economische afneembare trekhaak voor elke automobilist.

AK4
Bosal's horizontale afneembare trekhaak is klaar voor de toekomst als het gaat om design en techniek. Het monteren en demonteren zijn eenvoudige handelingen die met één hand zijn uit te voeren. Wanneer de trekhaak is gedemonteerd is alleen een kleine afdekkap zichtbaar

AK6, het 'verticale' systeem
De ultieme Bosal afneembare trekhaak is volledig onzichtbaar wanneer hij is gedemonteerd. Zelfs de stekkerdoos van de elektrische aansluiting verdwijnt achter de bumper. Het afneembare gedeelte van de trekhaak kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd.  

Oris
Sinds 2006 is Oris onderdeel van Bosal. Oris produceert een brede range trekhaken, maar is vooral bekend om zijn superieure technologie op het gebied van afneembare trekhaken. Bovendien heeft Oris een zeer geavanceerde wegklapbare trekhaak geïntroduceerd.

AK11
Het verticaal afneembare systeem AK11 van Oris is een trekhaak die zeer eenvoudig te bedienen is. Het vergrendelingsysteem is niet alleen zeer licht te bedienen maar werkt ook volledig automatisch. Het voordeel van het verticaal afneembare systeem is dat wanneer de trekhaak niet onder de auto zit er ook niets van de trekhaak te zien is.
 
Oris verticaalafneembare AK40/41
De Oris AK41/41 is in basis dezelfde verticaal afneembare trekhaak als een AK11. Het verschil tussen beide trekhaken is de maximaal toelaatbare kogeldruk en trekkracht. Deze is bij de AK40/41 een stuk hoger waardoor hij uitermate geschikt is voor het trekken van zware aanhangwagens voor bijvoorbeeld paardentrailers, boottrailers en autotrailers.

trekhaak3Orismatic wegklapbare trekhaak
De laatste innovatie op het gebied van trekhaken is door Oris gemaakt met de wegklapbare trekhaak. Meer informatie over deze en de andere trekhaken die op deze pagina staan krijgt u bij Autobedrijf Holtslag Gorredijk.

 

Stationsweg 86a

8401 DT Gorredijk

 

(0513) 46 27 87

(0513) 46 60 68

 

 

autobedrijf tevreden

 

anders lenen

 apk r

 

rdw

 

 

 

Service en verkoop

Maandag t/m Vrijdag

08:00 - 19:00 uur

Zaterdag

09:00 - 17:00 uur

 

Werkplaats

Maandag t/m Vrijdag

08:00 - 19:00 uur