Autoruiten

 

Wist u dat:

  • Uw ruitenwissers sneller slijten door beschadigingen op uw autoruit;
  • Uw airbag niet werkt wanneer er een gat in uw ruit ontstaat;
  • Reparatie vaak gratis is;
  • U vervanging van de ruit altijd zelf moet betalen
  • Reparatie en vervanging ook door Autobedrijf Holtslag wordt gedaan

 

GlassCare2

Reparatie
Bij ons bent u verzekerd van een goede reparatie van uw steenslagschade. De reparatie wordt goed en mooi uitgevoerd. Daar staan wij bij Autobedrijf Holtslag garant voor.  Dat heeft onder andere te maken met de tijd en aandacht die we aan de reparatie besteden. Een goede reparatie voorkomt doorscheuren, is een behoud van uw ruitenwissers en uw raam kan tegen een extra stootje. Een grotere kans dat uw airbag blijft werken.

Vervanging
Soms kan het niet anders en zal het hele raam moeten worden vervangen. Ook dan leveren we bij Autobedrijf Holtslag kwaliteit. Het vervangen van een autoruit was altijd al vakwerk. Dat geldt nu nog meer dan vroeger door allerlei technische snufjes die in de ramen worden ingebouwd.

GlassCare
Voor het repareren en vervangen van autoruiten werken wij samen met GlassCare. Samen met dit bedrijf zorgen we ervoor dat uw ramen er tip top uit blijven zien. Niet alleen wordt vakwerk geleverd ook wordt het snel en stipt uitgevoerd.

Gratis
Bij veel verzekeringen vanaf WA-plus is  reparatie gratis. Uw verzekering zet dat op de polis die u hebt gekregen. Vervanging van een autoruit is niet gratis. Wees er dus vroeg bij wanneer uw ruit beschadigd raakt.
GlassCare
Sterrenpas
Van Autobedrijf Holtslag krijgt u een 'Sterrenpas'. De pas is onderdeel van onze samenwerking met Glasscare. Op de pas vindt u een sticker. Deze plakt u zo snel mogelijk over een beschadiging op uw autoruit heen. Hiermee voorkomt u dat vuil en vocht in het sterretje of barstje trekt. De beschadiging kan hierdoor mooier en beter worden gerepareerd. Op de pas vindt u ook ons e-mailadres en telefoonnummer. Altijd handig om bij de hand te hebben voor het maken van een afspraak.

 

Kortom


Voor reparatie en vervanging van uw autoruit gaat u naar de plek waar uw auto altijd al wordt onderhouden. Bij Autobedrijf Holtslag kennen we u en uw auto en zorgen voor perfect werk. Om zeker te zijn van een goed contact met uw verzekeringsmaatschappij willen we graag uw groene kaart zien. Neem die mee. Wij bieden u minstens dezelfde service maar een betere kwaliteit dan de fitters die u ieder uur op de radio voorbij hoort komen.

 

 

 

Stationsweg 86a

8401 DT Gorredijk

 

(0513) 46 27 87

(0513) 46 60 68

 

 

autobedrijf tevreden

 

anders lenen

 apk r

 

rdw

 

 

 

Service en verkoop

Maandag t/m Vrijdag

08:00 - 19:00 uur

Zaterdag

09:00 - 17:00 uur

 

Werkplaats

Maandag t/m Vrijdag

08:00 - 19:00 uur